Gyllene Hjulet på Stockholm Globe Arenas

Gyllene Hjulet sluter avtal med Stockholm Globe Arenas

Sponsrings & Eventföreningens årliga branschgala - Gyllene Hjulet - inleder samarbete med Stockholm Globe Arenas. Under de två kommande åren kommer de bästa svenska projekten inom sponsring och event att koras i Globenområdets arenor.

Sponsrings & Eventföreningen har glädjen att presentera Ericsson Globe för 2013 års Gyllene Hjulet gala och Tele2 Arena för 2014 års gala. Det tvååriga samarbetet kommer att leda fram till två galor där underhållning och suverän mat avnjuts i inspirerande miljö samtidigt som sponsrings- och eventbranschens starkaste insatser utses.

- Att få proffsens egen gala till oss är det absolut tuffaste uppdraget man kan få. Avtalet med Gyllene Hjulet visar att det finns en stark tilltro till vår förmåga att leverera det allra bästa, vilket såklart känns fantastiskt, säger Ninna Engberg, VD Stockholm Globe Arenas.

Gyllene Hjulet 2013 blir den 16:e i ordningen och kommer precis som tidigare lyfta de bästa kreativa lösningarna som visar på branschens bredd, kunskap och kunnande. Galan har vuxit mycket de senaste åren och i Ericsson Globe räknar man med att ta emot uppemot 700 gäster. Det blir ett stort arrangemang som ställer höga krav, både på lokalen och på genomförandet.

- Vår ambition är att Gyllene Hjulet ska fortsätta växa. Den långa erfarenhet som finns hos Stockholm Globe Arenas när det kommer till galor gör att jag känner en otrolig trygghet i att vi kommer att få en klockren leverans, säger Tomas Stålmarck, projektledare Gyllene Hjulet.

 


För mer information, vänligen kontakta:

Cecilia Gärdestad, Marknadsansvarig, Sponsrings & Eventföreningen • 073 643 50 05 • cecilia.gardestad@sefs.se

Tomas Stålmarck, VD Stålmarck Live och projektledare Gyllene Hjulet 2013 • 0760 24 33 60 • tomas@stalmarcklive.se

Johan Seidefors, tf. kommunikationschef Stockholm Globe Arenas • 08 600 93 52