BILJETTBOKNING

Biljettbokning

Under årets 20-årsjubileum hyllar vi som vanligt de vassaste projekten och kampanjerna inom event och sponsring, men vi formar också en mötesplats där vi utmanar varandra att tänka på det som väntar oss framöver. Vilka idéer och innovationer prisar vi om ytterligare 10 eller 20 år?

Du är varmt välkommen till en minnesvärd gala i spektakulär miljö.

När: torsdag 27 april.
Var: Artipelag, Gustavsberg.

 

>> till biljettbokning  

 

Paketerbjudande

Vi tagit fram två riktigt fina paketerbjudanden på biljetter inför Gyllene Hjulets 20-årsfirande. Det stora paketet inkluderar 24 platser (2 bord) och det lilla paketet inkluderar 12 platser (ett bord). Egen galabuss från företaget till Artipelag, val av bord, bordsservering av Champagne och lokalproducerad öl från Värmdö bryggeri finns bland de mervärden som ingår. Även tidigare bokade biljetter kan räknas in i dessa biljettpaket.

>> till lilla biljettpaketet

>> till stora biljettpaketet  
 

RESA TILL OCH FRÅN ARTIPILAG 

Traveller Buss, galapartner till Gyllene Hjulet 2017, kommer att bjuda alla gäster på resan till och från Artipelag. Avgång och ankomst sker ifrån Cityterminalen och samt vårt galahotell Clarion Hotel Stockholm. Vi kommer att ha två avgångstider, en inför livejurypresentationen och en för de som vill åka direkt till galakvällen. Efter galamiddagen kommer det att gå bussar tillbaka mot Stockholm löpande fram till strax efter 02.00 då efterfesten på Artipelag avrundas. För de gäster som har behov av taxi kommer vi att kunna erbjuda ett förmånligt erbjudande tillsammans med vår galapartner Taxi Stockholm. Vi kommer att berätta mer om exakta tider och annat praktiskt inom kort.

 

ÖVERNATTNING I STOCKHOM

Clarion Hotel Stockholm vid Skanstull är den givna mötesplatsen för alla som besöker Gyllene Hjulet och som ska stanna över natten. Hotellet är galapartner till Gyllene Hjulet och erbjuder dessutom bra priser för alla inresande gäster. Som en extra bonus kan du dessutom åka till och från Artipelag från Clarion Hotel Stockholm (enda stoppet förutom Cityterminalen).
Pris enkelrum:
1500:- inkl. moms och frukost.
Pris dubbelrum:
1700:- inkl. moms och frukost.
Bokas genom att ringa eller maila till Clarion Hotel Stockholm och uppge "Erbjudandet Gyllene Hjulet"
Kontaktuppgifter: 08-462 10 30 eller reservation.stockholm@choice.se