PRAKTISK INFO

 

Resa till och från artipilag 

 

Traveller Buss, galapartner till Gyllene Hjulet 2017, kommer att bjuda alla gäster på resan till och från Artipelag. Avgång och ankomst sker ifrån Cityterminalen och samt vårt galahotell Clarion Hotel Stockholm. Vi kommer att ha två avgångstider, en inför livejurypresentationen och en för de som vill åka direkt till galakvällen. Efter galamiddagen kommer det att gå bussar tillbaka mot Stockholm löpande fram till strax efter 02.00 då efterfesten på Artipelag avrundas. För de gäster som har behov av taxi kommer vi att kunna erbjuda ett förmånligt erbjudande tillsammans med vår galapartner Taxi Stockholm. Vi kommer att berätta mer om exakta tider och annat praktiskt inom kort.

Tidsshema: 

15.00 Avgång bussar från Cityterminalen

15.00 Avgång buss från Clarion Hotel Stockholm

16.00 Livejurypresentation

17.45 Avgång bussar från Cityterminalen

17.45 Avgång buss från Clarion Hotel Stockholm

18.20 Branschmingel

19.30 Galamiddag

23.00 Efterfest

23.15 Bussar börjar avgå tillbaka till Cityterminalen (via Clarion Hotel Stockholm) Avgångar en gång i halvtimmen.

02.00 Gyllene Hjulet 2017 avslutas

02.15 Sista bussen avgår tillbaka till Cityterminalen (via Clarion Hotel Stockholm).

 

Parkering - Artipelag 

Det är fri parkering för alla Gyllene Hjulets galagäster på parkeringarna Björn, Lillemor och Josefin. Närmast huvudbyggnaden finns parkering Tony som kostar 20 kr/tim.

Ange till Artipelags Information på entréplan vilken parkering ni nyttjat samt bilens registreringsnummer. Se områdeskarta på Artipelags hemsida här

 

Övernattning i stockhom

 

Clarion Hotel Stockholm, officiell hotellpartner för Gyllene Hjulet 2017

Clarion Hotel Stockholm vid Skanstull är den givna mötesplatsen för alla som besöker Gyllene Hjulet och som ska stanna över natten. Hotellet är galapartner till Gyllene Hjulet och erbjuder dessutom bra priser för alla inresande gäster. Som en extra bonus kan du dessutom åka till och från Artipelag från Clarion Hotel Stockholm (enda stoppet förutom Cityterminalen).

Pris enkelrum:

1500:- inkl. moms och frukost.

Pris dubbelrum:

1700:- inkl. moms och frukost.

Bokas genom att ringa eller maila till Clarion Hotel Stockholm och uppge "Erbjudandet Gyllene Hjulet"
Kontaktuppgifter: 08-462 10 30 eller reservation.stockholm@choice.se

 

frågor & svar 

 

Q: När öppnar ni upp tävlingssiten?

A: Tävlingsiten öppnar upp den 13 jan.

 

Q: När är sista inlämningsdag för tävlingsbidrag till Gyllene Hjulet 2017?

A: Deadline var den 7 feb kl. 17.00

 

Q: Finns det någon begränsning i antalet tecken för tävlingsbidragen? 

A: Ja, i ansökningsformuläret står det max antal tecken för varje fråga (ink blanksteg). Viktigt att tänka på gällande summeringen är att den kommer att användas om ert bidrag blir nominerat.

 

Q: Kan ett event som bygger på sponsorskap kvalificerar att söka till kategorierna Årets Event B2B och B2C? Eller måste det vara fristående event? 

A: Där finns det en tydlig regel - I eventkategorierna tävlar endast ”fristående” event. De event som bygger på en aktivering av ett sponsorskap ska tävla i sponsringskategorin.  Detta för att ha lika förutsättningar för alla – om eventet ingår i ett samarbete finns ofta ett sammanhang som ”kommunicerar” och ett sammanhang som bygger värden eller redan har en grund i relationer med grupper. När det gäller ett fristående event skapar du det själv från noll. Jämför att genomföra ett event på WoW – då har de en yta att vara på utan att du behöver hyra en av staden – publiken kommer dit utan att du behöver bjuda in, publiken gillar WoW redan innan du har hunnit göra ditt osv.  Eller att fixa en alternativ Nobelfest där du skapar konceptet, bjuder in folk, hyr lokalen.

 

Q: Kan man tävla med samma bidrag i flera kategorier?

A: Ja, du kan tävla med samma bidrag i flera kategorier. Det är dock viktigt att du inte "copy and paste". Utan formulerar bidraget utifrån de olika kategorierna.